Tomte

Gör det mera julaktigt hemma, i skolan eller på din arbetsplats! Skriv ut jultomtar. Klipp sedan längs med tomtens konturer och klistra upp på väggen eller på fönstret.


Skriv ut konturerna på rött papper

Rekommenderas om du tänkt skriva ut fler än 1 tomte. Om tomten sku vara röd, så sku det gå åt mycket färg, men nu skriver du ju ut endast konturerna! Det är billigare att köpa rött papper än att köpa ny färgpatron.

PDF: tomte1.pdf (18 KB)
GIF: tomte1.gif (10 KB)


Skriv ut en röd tomte

Om du istället vill slösa på din röda färg, så kan du skriva ut en röd tomte:

PDF: tomte2.pdf (18 KB)
GIF: tomte2.gif (10 KB)

Du behöver Acrobat Reader för att kunna se och skriva ut PDF-filen.

Tarvitset Acrobat Readerin PDF-tiedoston katseluun ja tulostamiseen.

You need Acrobat Reader to view and print the PDF-document.

Du får ladda ner och skriva ut filerna. Du får också erbjuda dem på din egen hemsida om du inte fordrar nån slags ersättning av dina besökare för att ladda ner eller skriva ut dem och om du länkar till www.kencomix.net. Du får inte modifiera filerna eller sälja dem. Du får länka till den här sidan, men inte direkt till filerna. Om du länkar till den här sidan eller om du erbjuder filerna på din egen sida, sku det vara trevligt om du berättar din sidas adress för mej. Om du vill använda tomten i kommerciellt syfte, vänligen ta kontakt. För övrigt gäller KenComix.nets allmänna användarvillkor. Läs även info om copyright.

kencomix.spreadshirt.fi
Jultomteprodukter: KenComix Shop

KenComix Shop